O rețetă preluată de la wellplated.com și adaptată pentru Tefal One Pot.
Pui cu spanac și busuioc la Tefal One Pot
Difficulty: Mediu3-4
30
minute23
minuteIngrediente
4-5 linguri ulei de măsline
1 piept mare de pui
2-3 linguri făină
1 ceapă
4-5 căței de usturoi
3 linguri sos de soia
1/2 linguriță piper
3-4 pahare (standard) cu frunze proaspete de baby spanac
1/2 lămâie (zeamă)
coaja rasă de la 1 lămâie
2 pahare (standard) frunze proaspete de busuioc
Mod de preparare
Ceapa se toacă mărunt, iar usturoiul se zdrobește. Puiul se taie cubulețe, care se tăvălesc prin făină.
Se pun 3 linguri de ulei de măsline în oală, se setează BROWN 10 minute. Se pun la călit cubulețele de carne câteva minute, se completează cu ulei (dacă este nevoie) apoi se adaugă ceapa și usturoiul.
Se adaugă în oală sosul de soia și piperul. Se amestecă. Se setează STEW 10 minute. La încheierea programului, se depresurizează.
Se adaugă spanacul, coaja de lămâie, sucul de lămâie. Se setează BROWN sau BAKE și se amestecă ușor chiar dacă programul nu a început încă. După aprox. 2 minute se adaugă și busuiocul și se mai lasă până când se înmoaie ușor acesta (max. 1 minut).
Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?
5 / 5. Voturi: 12