Pin Print Lapte de pasăre la Monsieur Cuisine Smart Portii 4 Ingrediente Pentru sosul de vanilie: 300 ml lapte, 4 gălbenușuri, 30 gr zahăr, 1 plic zahăr vanilat Bourbon Pentru ”norișorii” de albuș: 4 albușuri, 1 fir de sare, 20 gr zahăr pudră Mod de preparare Mai întâi se face sosul de vanilie. Se pun în vasul MCS laptele, gălbenușurile, zahărul și pliculețul de zahăr vanilat. Se setează 9 minute, 80 de grade, viteza 3. Se mixează 5 secunde, viteza 4. Sosul se transferă în bolurile de servit. Se spală…
Categorie: Monsieur Cuisine Smart
Salată a la russe & boeuf la Monsieur Cuisine Smart
Pin Print Salată a la russe & boeuf la Monsieur Cuisine Smart Ingrediente 3-4 morcovi mari 6-8 cartofi medii 4 castraveti mari în oțet 4-5 jumătăți de gogoșari în oțet 4 ouă 800 gr mazăre de conservă 500 gr carne vită sau 2 bucăți mari de piept de pui sau 1 piept de curcan Mod de preparare Morcovii se curăță și se taie bucăți (aprox 3-4 cm) și se pun în bolul MCS. Se setează 9 secunde, viteza 5. Se așează în vasul adânc de aburi. Tot în vasul de…
Pastéis de Nata la Monsieur Cuisine Smart & Ninja Combi
Pin Print Pastéis de Nata la Monsieur Cuisine Smart & Ninja Combi Ingrediente 170 gr zahăr 65 gr făină 250 gr smântână pentru frișcă neîndulcită (min.30% grăsime) 250 gr lapte 5 gălbenușuri 1/4 linguriță scorțișoară măcinată (opțional) aluat de foitaj Mod de preparare În vasul MCS se pun zahărul, făina, laptele, smântâna de frișcă, gălbenușurile. Adapted cooking. Se setează 30 secunde, viteza 3. Se adaugă scorțișoara – dacă este cazul. Adapted cooking. Se setează 9 minute, 90 de grade, viteza 2. Între timp, se preîncălzește cuptorul la 200 de grade.…
Panna cotta cu iaurt și jeleu de portocale roșii la Monsieur Cuisine Smart
Pin Print Panna cotta cu iaurt și jeleu de portocale roșii la Monsieur Cuisine Smart portii 4 Atenție, toate ingredientele trebuie să fie la temperatura camerei! Ingrediente 250 gr smântână pentru frișcă (min. 30% grăsime) 100 gr lapte 200 gr iaurt grecesc 10% grăsime 80 gr zahăr pudră 2 ml esență de vanilie 1 plic zahăr vanilat Bourbon 6 foi gelatină Pentru jeleul de portocale: 500 gr portocale roșii, 80 gr zahăr pudră, 1 plic gelatină mărunțită Mod de preparare În vasul Monsieur Cuisine Smart se pun smântâna pentru frișcă,…
Cozonac la Monsieur Cuisine Smart
Pin Print Cozonac la Monsieur Cuisine Smart Atenție, ingredientele trebuie să fie la temperatura camerei! Ingrediente pentru 1 cozonac 300 gr făină (cu min. 12% proteine – Manitoba, Raftul bunicii) 40 gr unt (82% grăsime) (sau varianta 30 gr unt și 10 gr untură – aprox 1/2 linguriță) 150 ml lapte 3 gălbenușuri 50 gr zahăr pudră 25 gr drojdie proaspătă 1 plic de zahăr vanilat coaja de la 1 lămâie + 1 portocală Pentru umplutură: 220 gr nucă măcinată, 150 gr zahăr pudră, 4 albușuri, 20 gr cacao; opțional…