Lapte de pasăre la Monsieur Cuisine Smart
4
Ingrediente
Pentru sosul de vanilie: 300 ml lapte, 4 gălbenușuri, 30 gr zahăr, 1 plic zahăr vanilat Bourbon
Pentru ”norișorii” de albuș: 4 albușuri, 1 fir de sare, 20 gr zahăr pudră
Mod de preparare
Mai întâi se face sosul de vanilie. Se pun în vasul MCS laptele, gălbenușurile, zahărul și pliculețul de zahăr vanilat. Se setează 9 minute, 80 de grade, viteza 3.
Se mixează 5 secunde, viteza 4.
Sosul se transferă în bolurile de servit.
Se spală bine vasul MCS și se șterge bine.
Se așează fluturele de mixare, se pun zahărul pudră, albușurile și un fir de sare. Se setează 8 minute, 70 de grade, viteza 3.
Se folosește o lingură pentru a se forma ”norișorii” și se așează în bolurile cu sosul de vanilie.
Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?
5 / 5. Voturi: 2