Lapte de pasăre la Monsieur Cuisine Smart

Lapte de pasăre la Monsieur Cuisine Smart

Portii

4

Ingrediente

  • Pentru sosul de vanilie: 300 ml lapte, 4 gălbenușuri, 30 gr zahăr, 1 plic zahăr vanilat Bourbon

  • Pentru ”norișorii” de albuș: 4 albușuri, 1 fir de sare, 20 gr zahăr pudră

Mod de preparare

  • Mai întâi se face sosul de vanilie. Se pun în vasul MCS laptele, gălbenușurile, zahărul și pliculețul de zahăr vanilat. Se setează 9 minute, 80 de grade, viteza 3. 

  • Se mixează 5 secunde, viteza 4. 

  • Sosul se transferă în bolurile de servit. 

  • Se spală bine vasul MCS și se șterge bine. 

  • Se așează fluturele de mixare, se pun zahărul pudră, albușurile și un fir de sare.  Se setează 8 minute, 70 de grade, viteza 3. 

  • Se folosește o lingură pentru a se forma ”norișorii” și se așează în bolurile cu sosul de vanilie. 

    Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?

    5 / 5. Voturi: 2

    În aceeași categorie