Supă cremă de sparanghel la Ninja Blender Hot&Cold

Supă cremă de sparanghel la Ninja Blender Hot&Cold

Ingrediente

  • 30 gr unt

  • 2 linguri ulei

  • 1 ceapă (tăiată sferturi)

  • 2 căței de usturoi

  • 450 gr sparanghel (tăiat bucățele; fără partea lemnoasă)

  • 1 cartof mediu (aprox. 200 gr – tăiat bucățele)

  • 500 ml supă stock de legume sau apă

  • 150 ml smântână de gătit min. 32% grăsime

  • Condimente: 1 linguriță de sare (sau 1 de vegeta)

Mod de preparare:

  • Untul, uleiul, ceapa tăiată sferturi și usturoiul se pun în vas.

  • Se setează CHOP.

  • Se setează SAUTE.

  • Se adaugă restul ingredientelor. Se setează Smooth Soup.

  • Dacă se dorește o consistență mai fină, la final se selectează Blend, High, 1 minut. Eventual se trece și printr-o sită.

  • Pentru decor și servire: ½ linguriță piper cu lămâie, fâșii de somon afumat

    Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?

    5 / 5. Voturi: 1

    În aceeași categorie