Supă cremă de sparanghel la Ninja Blender Hot&Cold
Ingrediente
30 gr unt
2 linguri ulei
1 ceapă (tăiată sferturi)
2 căței de usturoi
450 gr sparanghel (tăiat bucățele; fără partea lemnoasă)
1 cartof mediu (aprox. 200 gr – tăiat bucățele)
500 ml supă stock de legume sau apă
150 ml smântână de gătit min. 32% grăsime
Condimente: 1 linguriță de sare (sau 1 de vegeta)
Mod de preparare:
Untul, uleiul, ceapa tăiată sferturi și usturoiul se pun în vas.
Se setează CHOP.
Se setează SAUTE.
Se adaugă restul ingredientelor. Se setează Smooth Soup.
Dacă se dorește o consistență mai fină, la final se selectează Blend, High, 1 minut. Eventual se trece și printr-o sită.
Pentru decor și servire: ½ linguriță piper cu lămâie, fâșii de somon afumat




Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?
5 / 5. Voturi: 1