Ciorbă de văcuță la Ninja Foodi (9-in-1)

Ciorbă de văcuță la Ninja Foodi (9-in-1)

Ingrediente

  • 3 bucăți de rasol de vită

  • 2-3 oase de vită

  • 3 morcovi medii

  • ¼ țelină sau 2 fire de apio

  • ¼ varză roșie

  • 2 cartofi medii

  • 1 ceapă

  • 1 ardei kapia

  • 3 linguri pastă de tomate

  • 2 legături de leuștean

  • 2 litri de borș

  • 1-1.5 litri de apă

  • 1 lingură de sare (sau vegeta de casă)

Mod de preparare:

  • În vasul Ninja punem bucățile de rasol și oasele de vită, 1 litru de apă. Setăm HP High Pressure 40 de minute.

  • Până fierbe rasolul, tocăm legumele. După eliberarea presiunii, scoatem rasolul și oasele din oală. Dezosăm rasolul, tăiem carnea cubulețe, punem înapoi în oală. Adăugăm legumele, borșul și sarea/vegeta.

  • Setăm HP High Pressure 20 minute.

  • La final adăugăm leușteanul tocat mărunt.

  • Poftă bună!

Notă:

  • Aceasta nu este o rețetă standard, ci așa cum îmi place mie ciorba de văcuță. De exemplu, nu agreez mazărea în ciorbă, dar am ales să pun varză roșie sau sfeclă sau lobodă, în funcție de sezon.

Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?

5 / 5. Voturi: 1

În aceeași categorie