Ciorbă de perișoare cu borș și zeamă de varză la Ninja Foodi

Ciorbă de perișoare cu borș și zeamă de varză la Ninja Foodi

Ingrediente

  • 3 morcovi medii

  • 3 cartofi medii

  • 1 zucchini

  • 1 ceapă mare

  • 3 fire de apio (sau ¼ țelină rădăcină)

  • 1 ardei kapia

  • 1 lingură vegeta (sau 2 lingurițe de sare)

  • 1.5 litri apă

  • 1 litru borș

  • 500 ml zeamă de varză

  • 100 gr pastă de tomate

  • 2-3 linguri ulei

  • Pentru perișoare: 1 kg carne tocată de pui, 1 legătură pătrunjel, 1 legătură mărar, 1 ceapă mare, 2 lingurițe sare, 1 linguriță piper, 1 ou, 3-4 linguri făină pentru tăvălit

Mod de preparare

  • Tocăm legumele. În vasul Ninja punem uleiul, setăm Sear/Saute Hi, adăugăm legumele și le călim timp de aprox. 15 minute. Oprim funcția de sotare, adăugăm apa, borșul, zeama de varză, pasta de tomate și vegeta.

  • Perișoarele: tocăm mărunt pătrunjelul, mărarul și ceapa. Amestecăm cu carnea, condimentele și oul. Formăm perișoarele și le tăvălim prin făină. Le scufundăm ușor în vasul Ninja.

  • Setăm Hi Pressure, 15 minute; 5 minute Natural Release, apoi eliberăm presiunea (Quick Release).

  • Servim cu pătrunjel sau leuștean tocat mărunt.

  • Poftă bună!

    Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?

    5 / 5. Voturi: 1

    În aceeași categorie