Pastéis de Nata la Monsieur Cuisine Smart & Ninja Combi

Pastéis de Nata la Monsieur Cuisine Smart & Ninja Combi

Ingrediente

  • 170 gr zahăr

  • 65 gr făină

  • 250 gr smântână pentru frișcă neîndulcită (min.30% grăsime)

  • 250 gr lapte

  • 5 gălbenușuri

  • 1/4 linguriță scorțișoară măcinată (opțional)

  • aluat de foitaj

Mod de preparare

  • În vasul MCS se pun zahărul, făina, laptele, smântâna de frișcă, gălbenușurile.

  • Adapted cooking. Se setează 30 secunde, viteza 3. 

  • Se adaugă scorțișoara - dacă este cazul. 

  • Adapted cooking. Se setează 9 minute, 90 de grade, viteza 2. 

  • Între timp, se preîncălzește cuptorul la 200 de grade. Sau Ninja Combi, funcția Bake, 18 minute.

  • Din foile de aluat decupați discuri pentru a tapeta alveolele unei tăvi de brioșe. 

  • Compoziția de cremă se toarnă în fiecare alveolă, până la marginea aluatului. 

  • Tava de brioșe se așează în vasul Combi Pan peste  Crisper Plate.

    Dacă se folosește cuptorul clasic, 200 grade, 15-25 minute sau până când se rumenesc frumos. 

  • După coacere, tartele se scot pe un grilaj pentru a se răci complet. 

    Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?

    5 / 5. Voturi: 2

    În aceeași categorie