Papricaș de pui cu găluști la Tefal One Pot

Papricaș de pui cu găluști la Tefal One Pot

Porții

4

Timp preparare

10

minute
Timp gătire

35

minute

Ingrediente

  • 8 pulpe superioare de pui dezosate

  • 4-5 cepe

  • 1 ardei kapia

  • 3 linguri de ulei de măsline

  • 150 ml apă

  • 3 lingurițe pastă de roșii

  • sare (1/2 linguriță), piper (1/2 linguriță), boia dulce (2 linguri) - sau după gust.

  • Pentru găluște: 3 ouă, 4 linguri de făină, 1/4 linguriță sare

  • 3 lingurițe pastă de roșii / bulion.

Mod de preparare

  • Ceapa se toacă solzișori, iar kapia, fâșii subțiri. 

  • Se pune uleiul în oală, se setează BROWN 15 minute.

  • Se pun pulpele la călit, aprox. 10 minute. Se adaugă ceapa și ardeiul kapia, încă 5 minute de călit. Se adaugă condimentele - sarea, piperul, boiaua dulce, iute și pasta de roșii/bulionul.

  • Se setează SOUP 10 minute. Se depresurizează. 

    papricas
  • Într-un castron se bat ouăle cu sarea, se adaugă făina treptat și se amestecă până se obține o compoziție un pic mai groasă decât smântâna.

  • După depresurizarea oalei, se adaugă din compoziția de găluște jumătate de lingură în oală, până se termină castronul. 

  • Se setează SOUP 10 minute. La încheierea programului, se depresurizează.

    papricas2
  • Se servește cu pătrunjel tocat mărunt. 

    Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?

    4.3 / 5. Voturi: 3

    În aceeași categorie