Papricaș de pui cu găluști la Tefal One Pot
4
10
minute35
minuteIngrediente
8 pulpe superioare de pui dezosate
4-5 cepe
1 ardei kapia
3 linguri de ulei de măsline
150 ml apă
3 lingurițe pastă de roșii
sare (1/2 linguriță), piper (1/2 linguriță), boia dulce (2 linguri) - sau după gust.
Pentru găluște: 3 ouă, 4 linguri de făină, 1/4 linguriță sare
3 lingurițe pastă de roșii / bulion.
Mod de preparare
Ceapa se toacă solzișori, iar kapia, fâșii subțiri.
Se pune uleiul în oală, se setează BROWN 15 minute.
Se pun pulpele la călit, aprox. 10 minute. Se adaugă ceapa și ardeiul kapia, încă 5 minute de călit. Se adaugă condimentele - sarea, piperul, boiaua dulce, iute și pasta de roșii/bulionul.
Se setează SOUP 10 minute. Se depresurizează.
Într-un castron se bat ouăle cu sarea, se adaugă făina treptat și se amestecă până se obține o compoziție un pic mai groasă decât smântâna.
După depresurizarea oalei, se adaugă din compoziția de găluște jumătate de lingură în oală, până se termină castronul.
Se setează SOUP 10 minute. La încheierea programului, se depresurizează.
Se servește cu pătrunjel tocat mărunt.
Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?
4.5 / 5. Voturi: 4