Ostropel de pui la Tefal One Pot
Course: PrincipalCuisine: RomâneascăDifficulty: Ușor5-6
10
minute35
minuteIngrediente
5-6 pulpe de pui superioare, inferioare sau/și aripi
1 ceapă medie
10-12 căței de usturoi
2 linguri pline de pastă tomate sau 1 conservă de 400 gr roșii decojite tăiate cubulețe
150 ml apă
(dacă folosiți conserva de 400 gr de roșii, nu mai puneți apă)
sare, piper - după gust
pătrunjel proaspăt sau uscat
2-3 linguri ulei de măsline
1-2 linguri oțet / oțet balsamic
Mod de preparare
Ceapa se toacă mărunt, 5 căței de usturoi se taie feliuțe.
Se pune uleiul în oală, se setează BROWN 10 minute. Se pun la călit pulpele, ceapa și usturoiul.
Se adaugă apa (dacă nu puneți conserva de roșii), pasta de tomate, sarea, piperul, oțetul. Se amestecă.
Se setează STEW 25 de minute. La încheierea programului, se depresurizează.
Se adaugă restul de usturoi tăiat felii sau zdrobit și pătrunjelul tocat mărunt sau uscat.
Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?
3.9 / 5. Voturi: 16