Ostropel de pui la Tefal One Pot

Ostropel de pui la Tefal One Pot

Course: PrincipalCuisine: RomâneascăDifficulty: Ușor
Porții

5-6

Timp preparare

10

minute
Timp gătire

35

minute

Ingrediente

  • 5-6 pulpe de pui superioare, inferioare sau/și aripi

  • 1 ceapă medie

  • 10-12 căței de usturoi

  • 2 linguri pline de pastă tomate sau 1 conservă de 400 gr roșii decojite tăiate cubulețe

  • 150 ml apă 

    (dacă folosiți conserva de 400 gr de roșii, nu mai puneți apă)

  • sare, piper - după gust

  • pătrunjel proaspăt sau uscat

  • 2-3 linguri ulei de măsline

  • 1-2 linguri oțet / oțet balsamic

Mod de preparare

  • Ceapa se toacă mărunt, 5 căței de usturoi se taie feliuțe. 

    Se pune uleiul în oală, se setează BROWN 10 minute. Se pun la călit pulpele, ceapa și usturoiul.

  • Se adaugă apa (dacă nu puneți conserva de roșii), pasta de tomate, sarea, piperul, oțetul. Se amestecă.

  • Se setează STEW 25 de minute. La încheierea programului, se depresurizează.

  • Se adaugă restul de usturoi tăiat felii sau zdrobit și pătrunjelul tocat mărunt sau uscat.

    Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?

    3.9 / 5. Voturi: 16

    În aceeași categorie