Mezel de casă (ceafă) la SlowCooker Crock Pot
Timp preparare
30
minuteTimp gătire
9
oreIngrediente
1 bucată de ceafă de porc, aprox. 1-1,2 kg
Condimente: sare, piper, boia dulce, boia iute, cimbru uscat (câte 2 linguri)
2 linguri de ulei de măsline
Mod de preparare
Se unge carnea cu ulei, se condimenteaza bine și se înfășoară într-o folie alimentară. Se lasă la frigider 24 de ore.
Se pune hârtie de copt în vas. Se scoate carnea din folie, se așează în vas și se setează LOW 9 ore.
Se scoate carnea cu grijă (altfel, se sfărâmă și se transformă în... ”pulled pork”), se lasă să se răcească, apoi se dă la frigider pentru cel puțin 3 ore. Apoi poate fi feliată fără probleme.
Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?
4 / 5. Voturi: 2