Mâncare de pui cu pere la Tefal One Pot
Course: PrincipalCuisine: RomâneascăDifficulty: Mediu3-4
20
minute30
minuteIngrediente
1 piept de pui, tăiat cubulețe sau fâșiuțe
1 ceapă tăiată solzișori
3-4 pere tăiate felii
3-4 linguri ulei de măsline sau unt
2 linguri miere sau sirop de arțar
1 linguriță muștar Dijon
sare, piper - după gust
Mod de preparare
Se pune uleiul (sau untul) în oală, se setează BROWN 20 de minute. Se rumenește un pic carnea. Se scoate din oală. Se adaugă ceapa, se călește până se caramelizează, apoi se scoate din oală. Se pun la călit și feliile de pere.
Se pun înapoi în oală ceapa și carnea, se condimenteaza cu sare și piper.
Într-un castron se amestecă mierea cu muștarul. Se toarnă apoi peste carne.
Se setează STEW veg. 10 minute. La încheierea programului, se depresurizează. Se aromează cu piper proaspăt râșnit.
Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?
5 / 5. Voturi: 1