Pate de pui la Tefal One Pot
Portii
6
Prep time
10
minuteCook time
15
minuteIngrediente
1/2 piept pui
1 ceapă
2-3 căței de usturoi
100 gr costiță afumată
100 ml whisky sau coniac
20 ml apă
1 linguriță muștar boabe, 1 linguriță coriandru boabe, 1 linguriță sare, 1 linguriță piper măcinat
2 linguri ulei de măsline
50-100 gr unt
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie bucățele, ceapa, solzișori, usturoiul, feliuțe, costița afumată, feliuțe subțiri.
Se pune uleiul în oală, se setează Brown, se călesc ceapa, usturoiul, carnea și costița afumată.
Se adaugă condimentele, whisky-ul și apa. Se setează HP 10 minute.
Se scot toate din oală, se pun în blender, se adaugă untul. Se blenduiesc până se obține o pastă cremoasă. După gust, se mai poate adăuga sare sau piper.
Notă
- În loc de piept de pui, se poate face și cu ficăței de pui sau ambele.
Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?
0 / 5. Voturi: 0
Superba rețeta!
Ficatul de pui pate fi înlocuit cu ficat de porc? Oare dacă sunt sterilizare borcanele în baie marin se pot păstra?