Pate de pui la Tefal One Pot

Pate de pui la Tefal One Pot

Portii

6

Prep time

10

minute
Cook time

15

minute

Ingrediente

  • 1/2 piept pui

  • 1 ceapă

  • 2-3 căței de usturoi

  • 100 gr costiță afumată

  • 100 ml whisky sau coniac

  • 20 ml apă

  • 1 linguriță muștar boabe, 1 linguriță coriandru boabe, 1 linguriță sare, 1 linguriță piper măcinat

  • 2 linguri ulei de măsline

  • 50-100 gr unt

Mod de preparare

  • Pieptul de pui se taie bucățele, ceapa, solzișori, usturoiul, feliuțe, costița afumată, feliuțe subțiri.

  • Se pune uleiul în oală, se setează Brown, se călesc ceapa, usturoiul, carnea și costița afumată. 

  • Se adaugă condimentele, whisky-ul și apa. Se setează HP 10 minute.

  • Se scot toate din oală, se pun în blender, se adaugă untul. Se blenduiesc până se obține o pastă cremoasă. După gust, se mai poate adăuga sare sau piper.

Notă

  • În loc de piept de pui, se poate face și cu ficăței de pui sau ambele.

Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?

0 / 5. Voturi: 0

În aceeași categorie

One Thought to “Pate de pui la Tefal One Pot”

  1. Andra

    Superba rețeta!
    Ficatul de pui pate fi înlocuit cu ficat de porc? Oare dacă sunt sterilizare borcanele în baie marin se pot păstra?

Comments are closed.