Kleftiko – pulpă de berbecuț în stil grecesc la SlowCooker
Porții
4
Timp pregătire
30
minuteTimp gătire
8
oreIngrediente
1 pulpă de berbecuț sau miel
2 linguri ulei de măsline
1 lămâie (zeama și coaja rasă)
1 căpățână de usturoi (aprox. 10 căței de usturoi)
6 frunze de dafin
1 lingură de oregano uscat și 2 linguri de oregano proaspăt
7-8 cartofi roșii medii
2-3 roșii mari
sare, piper (1 linguriță sau după gust)
Mod de preparare
Cartofii și roșiile se taie cuburi, se așează în vasul slowcooker-ului. Se condimentează cu sare și piper.
Se așează pulpa de berbecuț peste cartofi și roșii.
Usturoiul zdrobit se amestecă cu oregano, ulei de măsline, zeama și coaja rasă de lămâie, sare și piper. Compoziția se toarnă peste pulpă. Se adaugă și foile de dafin.
Se setează LOW 7-8 ore.
Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?
0 / 5. Voturi: 0