Pui marocan la Slow Cooker
6
30
minute6
oreIngrediente
6 pulpe de pui (pot fi și dezosate)
1 ceapă
4 căței de usturoi
2 pahare (măsura standard) de măsline verzi
1 lămâie
condimente: 1 linguriță scorțișoară, 1 linguriță coriandru măcinat, 1 linguriță turmeric, 1/2 linguriță chimen măcinat, 1/2 linguriță cardamom măcinat, 1 linguriță sare
2-3 linguri ulei de măsline
100 ml apă
7-8 cartofi medii
Mod de preparare
Amestecați pulpele de pui cu condimentele. Se rumenesc bine în tigaie sau în oală (Tefal One Pot, Instant Pot etc). Se scot din tigaie/oală. Se adaugă ceapa tocată mărunt și usturoiul zdrobit.
Cartofii se taie cuburi și se așează în vasul slow cooker. Se condimentează cu sare și piper.
Peste cartofi se așează pulpele de pui rumenite. Iar peste acestea, ceapa și usturoiul călit, măslinele verzi și lămâia tăiată felii. Se adaugă apa.
Se setează LOW 5-6 ore.
Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?
5 / 5. Voturi: 1