Pui marocan la Slow Cooker

Pui marocan la Slow Cooker

Portii

6

Prep time

30

minute
Cooking time

6

ore

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui (pot fi și dezosate)

  • 1 ceapă

  • 4 căței de usturoi

  • 2 pahare (măsura standard) de măsline verzi

  • 1 lămâie

  • condimente: 1 linguriță scorțișoară, 1 linguriță coriandru măcinat, 1 linguriță turmeric, 1/2 linguriță chimen măcinat, 1/2 linguriță cardamom măcinat, 1 linguriță sare

  • 2-3 linguri ulei de măsline

  • 100 ml apă

  • 7-8 cartofi medii

Mod de preparare

  • Amestecați pulpele de pui cu condimentele. Se rumenesc bine în tigaie sau în oală (Tefal One Pot, Instant Pot etc). Se scot din tigaie/oală. Se adaugă ceapa tocată mărunt și usturoiul zdrobit.

  • Cartofii se taie cuburi și se așează în vasul slow cooker. Se condimentează cu sare și piper.

  • Peste cartofi se așează pulpele de pui rumenite. Iar peste acestea, ceapa și usturoiul călit, măslinele verzi și lămâia tăiată felii. Se adaugă apa. 

  • Se setează LOW 5-6 ore.

    Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?

    0 / 5. Voturi: 0

    În aceeași categorie

    Leave a Comment