Zacuscă de vinete la Tefal One Pot
Course: ConserveCuisine: RomâneascăDifficulty: UșorPorții
4
Timp preparare
30
minuteTimp gătire
45
minuteIngrediente
300 gr ceapă (aprox. 4 cepe mari)
1 morcov mare
75 ml ulei
150 gr pastă de roșii (4-5 linguri pline)
800 gr vinete (aprox. 4 vinete mici)
600 gr ardei kapia / gogoșari
sare (aprox. 1 linguriță sare grunjoasă), piper (1 linguriță piper măcinat), piper boabe, 3 foi de dafin
Mod de preparare
Se toacă ceapa, se dă morcovul pe răzătoare, iar vinetele coapte și ardeii copți se mărunțesc.
Se toarnă uleiul în oală.
Funcția: Brown, 10 minute.
Când uleiul s-a încins, se adaugă ceapa și morcovul.
Când programul se termină, se adaugă restul - legumele mărunțite, pasta de roșii, sare, piper, foi de dafin.
Funcția: STEW, 45 de minute.
Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?
3.3 / 5. Voturi: 18