Zacuscă de vinete la Tefal One Pot

Zacuscă de vinete la Tefal One Pot

Course: ConserveCuisine: RomâneascăDifficulty: Ușor
Porții

4

Timp preparare

30

minute
Timp gătire

45

minute

Ingrediente

  • 300 gr ceapă (aprox. 4 cepe mari)

  • 1 morcov mare

  • 75 ml ulei

  • 150 gr pastă de roșii (4-5 linguri pline)

  • 800 gr vinete (aprox. 4 vinete mici)

  • 600 gr ardei kapia / gogoșari

  • sare (aprox. 1 linguriță sare grunjoasă), piper (1 linguriță piper măcinat), piper boabe, 3 foi de dafin

Mod de preparare

  • Se toacă ceapa, se dă morcovul pe răzătoare, iar vinetele coapte și ardeii copți se mărunțesc.

  • Se toarnă uleiul în oală. 

    Funcția: Brown, 10 minute.

  • Când uleiul s-a încins, se adaugă ceapa și morcovul.

  • Când programul se termină, se adaugă restul - legumele mărunțite, pasta de roșii, sare, piper, foi de dafin.

  • Funcția: STEW, 45 de minute.

    Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?

    3 / 5. Voturi: 10

    În aceeași categorie

    Leave a Comment