Tocăniță bețivă la Tefal One Pot

Tocăniță bețivă la Tefal One Pot

Course: PrincipalCuisine: MediteraneanăDifficulty: Ușor
Porții

6

Timp preparare

10

minute
Timp gătire

30

minute

TEFAL ONE POT

Ingrediente

  • pulpe de pui / aripi / piept (merge și cu porc - ceafă, pulpă, piept)

  • ciuperci proaspete

  • morcovi

  • cepe

  • căței de usturoi

  • chimen, oregano, busuioc, cimbru, boia dulce

  • sare, boia iute

  • coniac sau whisky

  • ulei

Mod de preparare

  • Se pornește funcția BROWN, se adaugă uleiul și se călesc, timp de 10 minute, carnea, morcovii tăiați rondele, ciupercile tăiate felii, usturoiul zdrobit și ceapa tăiata solzișori. Se oprește călirea.

  • Se adaugă restul ingredientelor. Se pornește funcția HP (High Pressure), 15 minute. 

  • Se depresurizează.

    Dacă are prea multă zeamă, se poate seta funcția BAKE, timp de 10-15 minute.

    Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?

    4.8 / 5. Voturi: 4

    În aceeași categorie