Tocăniță bețivă la Tefal One Pot
Course: PrincipalCuisine: MediteraneanăDifficulty: UșorPorții
6
Timp preparare
10
minuteTimp gătire
30
minuteTEFAL ONE POT
Ingrediente
pulpe de pui / aripi / piept (merge și cu porc - ceafă, pulpă, piept)
ciuperci proaspete
morcovi
cepe
căței de usturoi
chimen, oregano, busuioc, cimbru, boia dulce
sare, boia iute
coniac sau whisky
ulei
Mod de preparare
Se pornește funcția BROWN, se adaugă uleiul și se călesc, timp de 10 minute, carnea, morcovii tăiați rondele, ciupercile tăiate felii, usturoiul zdrobit și ceapa tăiata solzișori. Se oprește călirea.
Se adaugă restul ingredientelor. Se pornește funcția HP (High Pressure), 15 minute.
Se depresurizează.
Dacă are prea multă zeamă, se poate seta funcția BAKE, timp de 10-15 minute.
Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?
4.8 / 5. Voturi: 4