Supă cremă de ciuperci la Ninja Blender & Soup Maker (Hot&Cold)

Supă cremă de ciuperci la Ninja Blender & Soup Maker (Hot&Cold)

Ingrediente

  • 1 lingură de ulei

  • 30 gr unt 

  • 1 ceapă mare

  • 1 linguriță de cimbru uscat

  • 350 gr ciuperci (champignons albe sau poate fi un mix de ciuperci tip shiitake, shimeji, king oyster)

  • 500 ml supă stock de legume sau apă

  • 150 ml smântână de gătit 35% grăsime

  • 1 linguriță de sare, 1/2 linguriță piper măcinat

Mod de preparare

  • Uleiul, untul, ceapa și cimbrul se pun în vas.

  • Se setează Chop. 

  • Se setează Saute.

  • Se adaugă restul ingredientelor. Se setează Cook, High, timp de 14 minute.

  • Se setează Blend, High, timp de 1 minut. Se verifică și consistența; dacă se dorește o consistență mai cremoasă, se setează din nou Blend, High. 

  • Se spune că supa cremă are consistența perfectă atunci când pui ceva deasupra și nu se scufundă!

  • Se servește cu crutoane și 1-2 ciuperci tăiate felii și rumenite în tigaie sau un mix de semințe. 

  • Poftă bună!

    Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?

    5 / 5. Voturi: 1

    În aceeași categorie