Supă cu tortelloni și spanac la Ninja Foodi
Ingrediente
350 gr tortelloni (cu ricotta și spanac)
100 gr baby spanac
1 ceapă medie
3 morcovi medii
¼ țelină (rădăcină)
½ zucchini
2 linguri de ulei
1 conservă de roșii cubulețe (400 gr)
350 ml smântână de gătit 35% grăsime
2 litri supă stock de legume sau apă
2 lingurițe cimbru uscat, 1 linguriță oregano uscat, 1 linguriță busuioc uscat, 2 lingurițe sare, 2 lingurițe piper
Mod de preparare
În vasul Ninja se pune uleiul.
Se setează Sear/ Saute Hi, se adaugă ceapa tocată mărunt, apoi țelina, zucchini și morcovii tocați cubulețe; se călesc aprox. 15 minute.
Se adaugă conserva de roșii, se amestecă și se călește în continuare timp de 3-4 minute, apoi se adaugă stockul de legume (sau apa) și condimentele.
Se setează High Pressure 10 minute.
După ce se eliberează presiunea, se adaugă tortelloni.
Se setează High Pressure 1 minut.
După eliberarea presiunii, se adaugă smântâna și frunzele de spanac baby, se amestecă. Se lasă capacul jos și se așteaptă 1-2 minute, cât să se înmoaie un pic și spanacul, apoi supa este gata de servit.
Se servește cu parmezan. Desigur, se mai adaugă sare și piper după gust.
Poftă bună!






Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?
5 / 5. Voturi: 2