Supă cu tortelloni și spanac la Ninja Foodi

Supă cu tortelloni și spanac la Ninja Foodi

Ingrediente

  • 350 gr tortelloni (cu ricotta și spanac)

     

  • 100 gr baby spanac

  • 1 ceapă medie

  • 3 morcovi medii

  • ¼ țelină (rădăcină)

  • ½  zucchini

  • 2 linguri de ulei

  • 1 conservă de roșii cubulețe (400 gr)

  • 350 ml smântână de gătit 35% grăsime

  • 2 litri supă stock de legume sau apă

  • 2 lingurițe cimbru uscat, 1 linguriță oregano uscat, 1 linguriță busuioc uscat, 2 lingurițe sare, 2 lingurițe piper

Mod de preparare

  • În vasul Ninja se pune uleiul.

  • Se setează Sear/ Saute Hi, se adaugă ceapa tocată mărunt, apoi țelina, zucchini și morcovii tocați cubulețe; se călesc aprox. 15 minute.

  • Se adaugă conserva de roșii, se amestecă și se călește în continuare timp de 3-4 minute, apoi se adaugă stockul de legume (sau apa) și condimentele.

  • Se setează High Pressure 10 minute.

  • După ce se eliberează presiunea, se adaugă tortelloni.

  • Se setează High Pressure 1 minut.

  • După eliberarea presiunii, se adaugă smântâna și frunzele de spanac baby, se amestecă. Se lasă capacul jos și se așteaptă 1-2 minute, cât să se înmoaie un pic și spanacul, apoi supa este gata de servit.

  • Se servește cu parmezan. Desigur, se mai adaugă sare și piper după gust.

  • Poftă bună!

    Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?

    5 / 5. Voturi: 2

    În aceeași categorie