Din păcate, în oală nu intră decât o vânătă medie, tăiată pe lung. Restul, la cuptorul clasic. Sau merg făcute în mai multe ture. Dar, de poftă, e suficientă și una.
Vinete umplute la Tefal One Pot
Cuisine: TurceascăDifficulty: Ușor1
10
minute25
minuteIngrediente
1 vânătă medie
carne tocată (porc + vită)
1 ceapă tocată mărunt
1/2 ardei kapia tăiat mărunt
2-3 căței de usturoi
sare, piper, boia dulce, boia iute - după preferințe
1 linguriță bulion
Mod de preparare
Vânăta se taie pe lung, se scobește.
Umplutura: Bucățile scoase din vinete se taie mărunt, se adaugă carne tocată (eu am pus porc + vită), ceapă tocată, ardei kapia tăiați mărunt, sare, piper, boia dulce, boia iute, usturoi zdrobit, 1 linguriță bulion. (eu am mai pus 2 linguri dintr-un amestec de legume uscate cu pătrunjel, dar nu-i obligatoriu).
Se setează BROWN, se călește timp de 10 minute.
Umplutura se pune în jumătățile de vânătă. Se adaugă 50 ml bulion diluat cu apă. Se setează HP (High Pressure), 15 minute.
Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?
0 / 5. Voturi: 0