Vinete umplute la Tefal One Pot

Din păcate, în oală nu intră decât o vânătă medie, tăiată pe lung. Restul, la cuptorul clasic. Sau merg făcute în mai multe ture. Dar, de poftă, e suficientă și una.

Vinete umplute la Tefal One Pot

Cuisine: TurceascăDifficulty: Ușor
Porții

1

Timp preparare

10

minute
Timp gătire

25

minute

Ingrediente

  • 1 vânătă medie

  • carne tocată (porc + vită)

  • 1 ceapă tocată mărunt

  • 1/2 ardei kapia tăiat mărunt

  • 2-3 căței de usturoi

  • sare, piper, boia dulce, boia iute - după preferințe

  • 1 linguriță bulion

Mod de preparare

  • Vânăta se taie pe lung, se scobește.

  • Umplutura: Bucățile scoase din vinete se taie mărunt, se adaugă carne tocată (eu am pus porc + vită), ceapă tocată, ardei kapia tăiați mărunt, sare, piper, boia dulce, boia iute, usturoi zdrobit, 1 linguriță bulion. (eu am mai pus 2 linguri dintr-un amestec de legume uscate cu pătrunjel, dar nu-i obligatoriu). 

    Se setează BROWN, se călește timp de 10 minute.

  • Umplutura se pune în jumătățile de vânătă. Se adaugă 50 ml bulion diluat cu apă. Se setează HP (High Pressure), 15 minute. 

    Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?

    0 / 5. Voturi: 0

    În aceeași categorie