Lebeniye Çorbası – supă turcească de chifteluțe, cu iaurt și năut la Tefal One Pot

O supă interesantă. O supă groasă de iaurt și alte cele. Dacă până acum nu agream iaurtul în supe și ciorbe și preferam smântâna, să știți că iaurtul este chiar ok sub această formă. Iar dacă o vreți mai ”healthy”, nu prăjiți chifteluțele; acestea se pot pune la fiert, precum perișoarele. Adaptare după turkishfoodchef.com Pin Print Lebeniye Çorbası – supă turcească de chifteluțe, cu iaurt și năut la Tefal One Pot Fel: Ciorbe și supeDificultate MediuTimp preparare 30 minuteTimp gătire 14 minute Ingrediente Pentru chifteluțe/perișoare: 250 gr carne de vită…

Vinete umplute la Tefal One Pot

Din păcate, în oală nu intră decât o vânătă medie, tăiată pe lung. Restul, la cuptorul clasic. Sau merg făcute în mai multe ture. Dar, de poftă, e suficientă și una. Pin Print Vinete umplute Bucătărie TurceascăDificultate UșorPorții 1 Timp preparare 10 minuteTimp gătire 25 minute Ingrediente 1 vânătă medie carne tocată (porc + vită) 1 ceapă tocată mărunt 1/2 ardei kapia tăiat mărunt 2-3 căței de usturoi sare, piper, boia dulce, boia iute – după preferințe 1 linguriță bulion Mod de preparare Vânăta se taie pe lung, se scobește.…