Borș de pește (somon) la Tefal One Pot
Course: Ciorbe și supeCuisine: RomâneascăDifficulty: Ușor20
minute20
minuteTEFAL ONE POT
Ingrediente
somon file
borș
apă
morcovi
ceapă
cartofi medii
ardei kapia / gras
ulei de măsline
legătură leuștean, 1/2 legătură pătrunjel
sare, piper (boabe) - după gust
roșie
Mod de preparare
Se taie somonul cubulețe și se scoate pielea (pielea nu se aruncă!), se toacă mărunt ceapa, se dau morcovii pe răzătoarea mare, cartofii se taie cubulețe, la fel roșia și ardeiul.
Se setează BROWN, se pune uleiul în oală, se călesc, timp de 5 minute, ceapa, morcovii și cartofii. Se oprește călirea.
Se adaugă 1 litru de apă, sarea, piperul și pielea somonului.
Se setează HP (High Pressure), 15 minute. La încheierea programului, se depresurizează.
Se scoate pielea somonului din oală. Se adaugă borșul, ardeiul, roșia și somonul tăiat cubulețe.
Se setează STEW/SOUP, 5 minute. La încheierea programului, se depresurizează.
Se adaugă leușteanul și pătrunjelul tocate mărunt.
- După preferințe, se poate adăuga smântână.
Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?
3.5 / 5. Voturi: 6