Borș de pește (somon) la Tefal One Pot

Borș de pește (somon) la Tefal One Pot

Course: Ciorbe și supeCuisine: RomâneascăDifficulty: Ușor
Timp preparare

20

minute
Timp gătire

20

minute

TEFAL ONE POT

Ingrediente

  • somon file

  • borș

  • apă

  • morcovi

  • ceapă

  • cartofi medii

  • ardei kapia / gras

  • ulei de măsline

  • legătură leuștean, 1/2 legătură pătrunjel

  • sare, piper (boabe) - după gust

  • roșie

Mod de preparare

  • Se taie somonul cubulețe și se scoate pielea (pielea nu se aruncă!), se toacă mărunt ceapa, se dau morcovii pe răzătoarea mare, cartofii se taie cubulețe, la fel roșia și ardeiul.

    bors-peste1
  • Se setează BROWN, se pune uleiul în oală, se călesc, timp de 5 minute, ceapa, morcovii și cartofii. Se oprește călirea.

  • Se adaugă 1 litru de apă, sarea, piperul și pielea somonului.

  • Se setează HP (High Pressure), 15 minute. La încheierea programului, se depresurizează.

  • Se scoate pielea somonului din oală. Se adaugă borșul, ardeiul, roșia și somonul tăiat cubulețe.

  • Se setează STEW/SOUP, 5 minute. La încheierea programului, se depresurizează.

  • Se adaugă leușteanul și pătrunjelul tocate mărunt.

  • După preferințe, se poate adăuga smântână.

Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?

3.5 / 5. Voturi: 6

În aceeași categorie