Pui în stil marocan la Tefal One Pot
20
minute30
minuteIngrediente
6 pulpe de pui dezosate
4 linguri ulei de măsline
1 ceapă
4-5 căței de usturoi
200 ml apă
200 gr măsline verzi fără sâmburi
1 lămâie
Condimente: 1/2 linguriță boia dulce, sare, piper măcinat, 1/2 linguriță turmeric, 1/2 linguriță scorțișoară
Mod de preparare
Ceapa și usturoiul se toacă mărunt. Pulpele de pui se condimentează cu sare, piper, boia dulce, se tăvălesc ușor prin făină și se scutură bine.
Se pune uleiul în oală, se setează Brown, se pun pulpele la călit până se rumenesc și se scot din oală. Apoi se pun în oală, la călit, usturoiul și ceapa, timp de 1-2 minute, apoi se adaugă restul de condimente, măslinele și lămâia tăiată felii, se călesc timp de 1 minut. Se oprește brown.
Se adaugă apa și se pun pulpele înapoi în oală. Se setează STEW 20 de minute. La încheierea programului, se depresurizează.
Se poate decora cu pătrunjel tocat, iar ca garnitură, cartofi natur sau orez.
Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?
0 / 5. Voturi: 0