Pui în stil marocan la Tefal One Pot

Pui în stil marocan la Tefal One Pot

Timp preparare

20

minute
Timp gătire

30

minute

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui dezosate

  • 4 linguri ulei de măsline

  • 1 ceapă

  • 4-5 căței de usturoi

  • 200 ml apă

  • 200 gr măsline verzi fără sâmburi

  • 1 lămâie

  • Condimente: 1/2 linguriță boia dulce, sare, piper măcinat, 1/2 linguriță turmeric, 1/2 linguriță scorțișoară

Mod de preparare

  • Ceapa și usturoiul se toacă mărunt. Pulpele de pui se condimentează cu sare, piper, boia dulce, se tăvălesc ușor prin făină și se scutură bine.

  • Se pune uleiul în oală, se setează Brown, se pun pulpele la călit până se rumenesc și se scot din oală. Apoi se pun în oală, la călit, usturoiul și ceapa, timp de 1-2 minute, apoi se adaugă restul de condimente, măslinele și lămâia tăiată felii, se călesc timp de 1 minut. Se oprește brown.

  • Se adaugă apa și se pun pulpele înapoi în oală. Se setează STEW 20 de minute. La încheierea programului, se depresurizează.

  • Se poate decora cu pătrunjel tocat, iar ca garnitură, cartofi natur sau orez.

    Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?

    0 / 5. Voturi: 0

    În aceeași categorie

    Leave a Comment