Osso Buco de curcan în vin roșu la Ninja Foodi

Osso Buco de curcan în vin roșu la Ninja Foodi

Ingrediente

  • 3 bucăți de osso buco de curcan

  • 2 morcovi medii

  • 2 cepe medii

  • 50 ml suc de roșii

  • 100 ml vin roșu sec

  • 2 linguri sos de soia

  • 2 crenguțe de cimbru

  • piper - după gust

Mod de preparare

  • Ceapa se taie tip solzișori, morcovii, rondele. Se ”aruncă” toate în oală, mai puțin sosul de soia, care se pune spre final.

  • Se setează slow cook, High, 6 ore. 

  • Variantă: se poate găti și altfel. High Pressure, 20 de minute, Quick Release, apoi Bake, 5-10 minute, 190 de grade. 

    Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?

    0 / 5. Voturi: 0

    În aceeași categorie