Adaptare după o rețetă rusească. Sursa: milkandbun.com
Cheesecake cu nucă de cocos la Tefal One Pot
Course: DesertCuisine: RuseascăDifficulty: UșorTimp preparare
30
minuteTimp gătire
40
minuteIngrediente
450 gr brânză grasă de vaci
100 gr zahăr brun
4 ouă
100 gr fulgi de cocos
puțină coajă de lămâie pentru decorat
Mod de preparare
Într-un castron se bate zahărul cu gălbenușurile și brânza de vaci. Se încorporează treptat fulgii de cocos.
În alt castron se bat albușurile cu un vârf de cuțit de sare până se fac spumă.
Se încorporează treptat, cu o spatulă, albușurile bătute spumă în castronul cu brânză.
Se pune hârtie de copt în oală. Se toarnă compoziția.
Se setează BAKE 40 de minute.
Se decorează cu fulgi de cocos și coajă de lămâie și se lasă să se răcească.
Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?
3.1 / 5. Voturi: 9