Salată de fusilli cu legume și costiță afumată la Tefal One Pot și Cook4Me
Course: SalateDifficulty: Ușor4
10
minute12
minuteIngrediente
300 gr fusilli
200 gr legume congelate mix
200 gr costiță afumată
1 litru apă
2 linguri ulei măsline sau un cub de unt (aprox. 10 gr)
Pentru dressing: 3 linguri de iaurt, 3 linguri de maioneză
sare, piper - după gust
Mod de preparare la Tefal One Pot
Se pun pastele, legumele congelate și apa în oală.
(Am folosit legumele din imaginea de mai jos. Se găsesc la Lidl.)
Se setează HP, 7 minute. La încheierea programului, se eliberează aburul.
Se scurg bine pastele și legumele într-o sită, apoi se așează într-un castron.
Se setează BROWN, 5 minute, se pune uleiul sau untul în oală și se călește costița afumată (tăiată cubulețe sau fâșii).
Se adaugă costița în castronul cu paste, sarea, piperul, iaurtul, maioneza și se amestecă bine.
Mod de preparare la Tefal Cook4Me
- Pentru fierberea pastelor și a legumelor - modul manual - gătire la presiune înaltă - 7 minute. Pentru călirea costiței afumate, modul manual - rumenire. În rest, sunt aceiași pași menționați mai sus.
Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?
5 / 5. Voturi: 1