Salată de fusilli cu legume și costiță afumată la Tefal One Pot și Cook4Me

Salată de fusilli cu legume și costiță afumată la Tefal One Pot și Cook4Me

Course: SalateDifficulty: Ușor
Porții

4

Timp preparare

10

minute
Timp gătire

12

minute

Ingrediente

  • 300 gr fusilli

  • 200 gr legume congelate mix

  • 200 gr costiță afumată

  • 1 litru apă

  • 2 linguri ulei măsline sau un cub de unt (aprox. 10 gr)

  • Pentru dressing: 3 linguri de iaurt, 3 linguri de maioneză

  • sare, piper - după gust

Mod de preparare la Tefal One Pot

  • Se pun pastele, legumele congelate și apa în oală.

    (Am folosit legumele din imaginea de mai jos. Se găsesc la Lidl.)

    salata-paste2
  • Se setează HP, 7 minute. La încheierea programului, se eliberează aburul.

  • Se scurg bine pastele și legumele într-o sită, apoi se așează într-un castron.

  • Se setează BROWN, 5 minute, se pune uleiul sau untul în oală și se călește costița afumată (tăiată cubulețe sau fâșii). 

  • Se adaugă costița în castronul cu paste, sarea, piperul, iaurtul, maioneza și se amestecă bine. 

    salata-paste3

Mod de preparare la Tefal Cook4Me

  • Pentru fierberea pastelor și a legumelor - modul manual - gătire la presiune înaltă - 7 minute. Pentru călirea costiței afumate, modul manual - rumenire. În rest, sunt aceiași pași menționați mai sus.

Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?

5 / 5. Voturi: 1

În aceeași categorie