O tochitură simplă. Se servește cu mămăligă; eventual se poate transforma într-o tochitură moldovenească dacă adăugați brânză rasă și un ou ochi.
Tochitură la Tefal One Pot
Course: PrincipalCuisine: RomâneascăDifficulty: Ușor4
20
minute50
minuteTEFAL ONE POT
Ingrediente
carne (ceafă, piept, antricot porc), piept de pui, kaizer afumat
căpățână de usturoi
linguri ulei de măsline
condimente: sare, piper, boia dulce, boia iute, chimen, cimbru - după gust
apă
Mod de preparare
Se taie carnea cubulețe, se taie usturoiul felii.
Se pornește funcția BROWN, se adaugă uleiul și se călește carnea timp de 10 minute. Se oprește călirea.
Se adaugă condimentele și apa, se amestecă bine.
Se setează funcția STEW meat, 40 de minute.
Se depresurizează. Dacă vi se pare că este prea mult sos, se setează BAKE 5-10 minute.
Garnitură:
- Se servește cu mămăligă, pe care o puteți face la Cook4Me. La Tefal One Pot nu am găsit încă o combinație perfectă pentru mămăligă. Rețeta de mămăligă o găsiți aici: https://aromesimagie.ro/tefal-cook4me/mamaliga/
Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?
4 / 5. Voturi: 8