Pulled pork la Tefal One Pot

Pulled pork la Tefal One Pot

Timp preparare

5

minute
Timp gătire

120

minute

Ingrediente

  • O bucată de spată de porc (aprox. 1 kg)

  • Condimente: sare, piper, boia dulce, boia iute, boabe de muștar, pudră de usturoi, 1-2 foi de dafin

  • 2 linguri ulei de măsline

  • 150 ml apă

Mod de preparare

  • Se condimentează bine bucata de spată cu sare, piper, boia dulce, boia iute, boabe de muștar și usturoi.

  • Se setează BROWN, se pune uleiul în oală și se rumenește carnea pe toate părțile.

  • Se adaugă dafinul și apa.

  • Se setează STEW, 1 oră, apoi, la încheierea programului, fără a depresuriza, se setează încă o dată STEW, 1 oră. Deci, timp total de gătire, 2 ore. Se depresurizează.

  • Se scoate pe farfurie, se face franjuri cu ajutorul a 2 furculițe, se mai adaugă condimente după gust, eventual sos barbeque și se servește în chiflă, cu salată verde, salată de varză sau murături și alte sosuri, după gust.

    Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?

    3.9 / 5. Voturi: 8

    În aceeași categorie

    2 Thoughts to “Pulled pork la Tefal One Pot”

    1. Andreea

      A ieșit porcul de te lingi pe degete cu rețeta ta. Mersi!?

      1. @Andreea Mă bucur că ți-a plăcut!

    Leave a Comment