”Steak” de conopidă la Ninja Combi

”Steak” de conopidă la Ninja Combi

Ingrediente

  • 1 conopidă medie

  • Condimente: 2 linguri de ulei, 1 linguriță boia dulce, 1/2 linguriță boia afumată, 1 linguriță curry, 1 linguriță chimion, 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță piper

Mod de preparare

  • Conopida se curăță de frunze. Se taie felii groase, de aprox. 3 cm.

  • Într-un castronel se amestecă mixul de condimente cu ulei.

  • Se pensulează fiecare felie de conopidă cu mixul de condimente. Pe toate părțile.

  • Se așează feliile de conopidă în tava Combi Pan, peste Crisper Plate. Tava se introduce în Ninja Combi.

  • Se pornește Ninja Combi, se setează butonul Smart Switch în dreapta. Se setează funcția de Air Fry, 200 de grade, 15-20 de minute - în funcție de cât de rumenite vreți să fie. 

  • Se servește cu un sos de smântână cu usturoi și pătrunjel. 

    Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?

    5 / 5. Voturi: 2

    În aceeași categorie