Spaghete cu sos de sfeclă roșie la Tefal One Pot

Spaghete cu sos de sfeclă roșie la Tefal One Pot

Cuisine: ItalieneascăDifficulty: Ușor
Porții

4

servings
Timp preparare

5

minute
Timp gătire

30

minute

Ingrediente

  • 300 gr spaghete din grâu

  • 1 sfeclă roșie mică

  • brânză de capră sau feta

  • 1 linguriță mărar uscat sau 1/2 legătură mărar proaspăt

  • 1 linguriță ulei de măsline

Mod de preparare

  • Se rup spaghetele în două. Se pun în oală cu 1 linguriță de ulei de măsline și apă cât să le acopere aprox. 2 cm. 

  • Se setează HP (high pressure) 7 minute. La încheierea programului, se depresurizează. Se pun pastele la scurs într-o sită.

  • Se pune sfecla (curățată și tăiată în jumătate) la fiert în apă cât s-o acopere (asta în cazul în care nu aveți deja sfecla fiartă sau coaptă). 15 minute. Se depresurizează la încheierea programului.

  • Se bagă sfecla la blender cu aprox. 50-100 ml din apa în care a fiert (în funcție de cât de fluid vreți să fie sosul).

  • Se așează spaghetele în farfurie, se toarnă sosul de sfeclă peste ele și se ornează cu bucățele de brânză de capră sau feta și mărar tocat / uscat. 

    Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?

    0 / 5. Voturi: 0

    În aceeași categorie