Spaghete cu sos de sfeclă roșie la Tefal One Pot
Cuisine: ItalieneascăDifficulty: Ușor4
servings5
minute30
minuteIngrediente
300 gr spaghete din grâu
1 sfeclă roșie mică
brânză de capră sau feta
1 linguriță mărar uscat sau 1/2 legătură mărar proaspăt
1 linguriță ulei de măsline
Mod de preparare
Se rup spaghetele în două. Se pun în oală cu 1 linguriță de ulei de măsline și apă cât să le acopere aprox. 2 cm.
Se setează HP (high pressure) 7 minute. La încheierea programului, se depresurizează. Se pun pastele la scurs într-o sită.
Se pune sfecla (curățată și tăiată în jumătate) la fiert în apă cât s-o acopere (asta în cazul în care nu aveți deja sfecla fiartă sau coaptă). 15 minute. Se depresurizează la încheierea programului.
Se bagă sfecla la blender cu aprox. 50-100 ml din apa în care a fiert (în funcție de cât de fluid vreți să fie sosul).
Se așează spaghetele în farfurie, se toarnă sosul de sfeclă peste ele și se ornează cu bucățele de brânză de capră sau feta și mărar tocat / uscat.
Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?
0 / 5. Voturi: 0