Ciorbă de văcuță la Tefal One Pot
30
minute40
minuteIngrediente
1-2 felii rasol de vită
1 litru borș
1.7 litri apă
1 legătură leuștean proaspăt sau 2 linguri leuștean uscat
2 cartofi medii
1 morcov mare
1 țelină mică
200 gr mazăre
4 roșii cherry
1/2 ardei kapia
2 linguri pastă tomate
1 ceapă
sare, câteva boabe de piper
Mod de preparare
Se pune rasolul în oală, boabele de piper, sarea și 1.7 litri de apă. Se setează HP 20 de minute. La încheierea programului, se depresurizează.
Până fierbe rasolul, ne ocupăm de legume. Ceapa se toacă mărunt, morcovul și țelina se dau pe răzătoarea mare, cartofii, roșiile și kapia se taie cubulețe.
Dezosăm carnea și o tăiem cubulețe; le punem înapoi în oală. Adăugăm legumele, borșul și pasta de tomate.
Se setează SOUP 20 de minute. La încheierea programului, se depresurizează.
Adăugăm leușteanul tocat mărunt.
Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?
4.3 / 5. Voturi: 10