Ciorbă de văcuță la Tefal One Pot

Ciorbă de văcuță la Tefal One Pot

Timp preparare

30

minute
Timp gătire

40

minute

Ingrediente

  • 1-2 felii rasol de vită 

  • 1 litru borș

  • 1.7 litri apă

  • 1 legătură leuștean proaspăt sau 2 linguri leuștean uscat

  • 2 cartofi medii

  • 1 morcov mare

  • 1 țelină mică

  • 200 gr mazăre

  • 4 roșii cherry

  • 1/2 ardei kapia

  • 2 linguri pastă tomate

  • 1 ceapă

  • sare, câteva boabe de piper

Mod de preparare

  • Se pune rasolul în oală, boabele de piper, sarea și 1.7 litri de apă. Se setează HP 20 de minute. La încheierea programului, se depresurizează.

  • Până fierbe rasolul, ne ocupăm de legume. Ceapa se toacă mărunt, morcovul și țelina se dau pe răzătoarea mare, cartofii, roșiile și kapia se taie cubulețe.

  • Dezosăm carnea și o tăiem cubulețe; le punem înapoi în oală. Adăugăm legumele, borșul și pasta de tomate. 

  • Se setează SOUP 20 de minute. La încheierea programului, se depresurizează.

  • Adăugăm leușteanul tocat mărunt.

    Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?

    0 / 5. Voturi: 0

    În aceeași categorie

    Leave a Comment