Ciorbă de mânzat la Tefal One Pot

Ciorbă de mânzat la Tefal One Pot

Course: Ciorbe și supeCuisine: RomâneascăDifficulty: Ușor
Timp preparare

30

minute
Timp gătire

55

minute

Ingrediente

  • 4 bucăți de piept de mânzat

  • 1 litru borș

  • 1 litru apă

  • Legume: 1 ceapă, 2 morcovi, 2 cartofi, 1/2 țelină, 1/2 ardei kapia, 1/2 varză roșie mică sau 1/4 varză albă, 1/2 dovlecel.

  • sare, câteva boabe de piper

  • 2 legături de leuștean sau 2 linguri de leuștean uscat

Mod de preparare

  • Carnea se pune în oală, câteva boabe de piper și 1 litru de apă. Se setează HP 30 de minute. La încheierea programului, se depresurizează.

  • Se scoate carnea, se dezosează, se taie bucăți și se pun înapoi în oală, alături de legume (ceapa tocată mărunt, cartofii, ardeiul, țelina și dovlecelul, cubulețe, morcovii, rondele, varza, fâșii. Se adaugă și borșul. (Opțional se poate pune și o roșie tăiată cuburi sau 1 lingură pastă de roșii / bulion.)

  • Se setează SOUP 25 de minute. La încheierea programului, se depresurizează.

  • Se adaugă leușteanul.

    Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?

    0 / 5. Voturi: 0

    În aceeași categorie