Ciorbă de mânzat la Tefal One Pot
Course: Ciorbe și supeCuisine: RomâneascăDifficulty: Ușor30
minute55
minuteIngrediente
4 bucăți de piept de mânzat
1 litru borș
1 litru apă
Legume: 1 ceapă, 2 morcovi, 2 cartofi, 1/2 țelină, 1/2 ardei kapia, 1/2 varză roșie mică sau 1/4 varză albă, 1/2 dovlecel.
sare, câteva boabe de piper
2 legături de leuștean sau 2 linguri de leuștean uscat
Mod de preparare
Carnea se pune în oală, câteva boabe de piper și 1 litru de apă. Se setează HP 30 de minute. La încheierea programului, se depresurizează.
Se scoate carnea, se dezosează, se taie bucăți și se pun înapoi în oală, alături de legume (ceapa tocată mărunt, cartofii, ardeiul, țelina și dovlecelul, cubulețe, morcovii, rondele, varza, fâșii. Se adaugă și borșul. (Opțional se poate pune și o roșie tăiată cuburi sau 1 lingură pastă de roșii / bulion.)
Se setează SOUP 25 de minute. La încheierea programului, se depresurizează.
Se adaugă leușteanul.
Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?
0 / 5. Voturi: 0