Ciorbă de curcan cu borș la Tefal One Pot
Course: CiorbeCuisine: RomâneascăDifficulty: UșorPorții
4
Timp preparare
15
minuteTimp gătire
40
minuteTEFAL ONE POT
Ingrediente
aripi de curcan
morcov
ardei gras sau kapia
ceapă
cartofi
mazăre
borș + apă (sau doar borș, după preferințe)
leuștean
Mod de preparare
Se pornește funcția BROWN. Se călesc, timp de 10 minute, curcanul, morcovul dat pe răzătoare, ardeiul tăiat mărunt și ceapa tocată.
Se oprește călirea, se adaugă cartofii tăiați cuburi și 500 ml borș sau apă - după preferințe cât se vrea de acră ciorba.
Funcția: HP (High Pressure), 20 de minute.
Se depresurizează, se scoate curcanul și se dezosează, se pune înapoi în oală, se adaugă mazărea, leușteanul și restul de borș. Plus sare, după gust.
Se pornește funcția SOUP, 15 minute. SAU HP, 5 minute.
Notă:
- Se poate adăuga și smântână la final. Dressingul se face dintr-un pahar de smântână și 1-2 gălbenușuri. Se adaugă zeamă din oală și se amestecă - pentru a nu se tăia smântâna. Se toarnă dressing-ul în oală amestecând continuu.
Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?
4.3 / 5. Voturi: 3