Ciorbă de curcan cu borș la Tefal One Pot

Ciorbă de curcan cu borș la Tefal One Pot

Course: CiorbeCuisine: RomâneascăDifficulty: Ușor
Porții

4

Timp preparare

15

minute
Timp gătire

40

minute

TEFAL ONE POT

Ingrediente

  • aripi de curcan

  • morcov 

  • ardei gras sau kapia

  • ceapă

  • cartofi

  • mazăre

  • borș + apă (sau doar borș, după preferințe)

  • leuștean

Mod de preparare

  • Se pornește funcția BROWN. Se călesc, timp de 10 minute, curcanul, morcovul dat pe răzătoare, ardeiul tăiat mărunt și ceapa tocată. 

  • Se oprește călirea, se adaugă cartofii tăiați cuburi și 500 ml borș sau apă - după preferințe cât se vrea de acră ciorba.

  • Funcția: HP (High Pressure), 20 de minute.

  • Se depresurizează, se scoate curcanul și se dezosează, se pune înapoi în oală, se adaugă mazărea, leușteanul și restul de borș. Plus sare, după gust.

  • Se pornește funcția SOUP, 15 minute. SAU HP, 5 minute

Notă:

  • Se poate adăuga și smântână la final. Dressingul se face dintr-un pahar de smântână și 1-2 gălbenușuri. Se adaugă zeamă din oală și se amestecă - pentru a nu se tăia smântâna. Se toarnă dressing-ul în oală amestecând continuu.

Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?

5 / 5. Voturi: 2

În aceeași categorie