Borș ucrainean la Ninja Foodi

Borș ucrainean la Ninja Foodi

Ingrediente

  • 3-4 sfecle roșii

  • 1 kg carne de curcan (”căzături”)

     

  • 2 morcovi

  • 1 albitură

  • 1/4 țelină

  • 1 ceapă medie

  • 2 litri borș

  • 1 litru zeamă de varză

  • 1 litru de apă

  • 1-2 linguri de ulei

  • 200 gr smântână (fermentată) aprox.

Mod de preparare

  • Legumele se taie mărunt, mai puțin sfecla, care se rade pe răzătoare.

  • Ceapa tocată mărunt și sfecla rasă se călesc în 1-2 linguri de ulei, pe funcția Saute, timp de 10 minute aprox. 

  • Se adaugă restul legumelor tocate și carnea de curcan bucăți, borșul, apa, zeama de varză - atenție, fără a depăși linia maximă de presiune.

  • Se setează High Pressure, 20 de minute, Quick Release.

  • La final, se adaugă 1 lingură de smântână în farfurie. (opțional!) Sau direct în oală, ca dressing. 

    Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?

    5 / 5. Voturi: 1

    În aceeași categorie