Înghețată de arahide la Ninja Creami

Înghețată de arahide la Ninja Creami

Ingrediente

  • 180 gr lapte condensat

  • 180 gr (3 linguri cu vârf) unt de arahide

  • 150 ml smântână pentru frișcă

  • (opțional) pentru extra: 2 lingurițe mix de nuci și alune prăjite, tocate grosier

Mod de preparare

  • Se mixează cele 3 ingrediente. Compoziția se toarnă în vasul de înghețată Creami, se pune capacul și se bagă la congelator pentru minim 24 de ore.

  • Vasul se scoate din congelator și se lasă să se dezghețe ușor, aprox. 5-10 minute înainte de a fi așezat în aparatul Ninja Creami. După ce se așează în aparat, se setează funcția ”Ice Cream”. Se verifică, apoi se setează funcția ”Re-Spin”. Dacă se dorește o consistență mai moale, se reașează în aparat și se setează din nou funcția ”Re-Spin”. Dacă sunteți mulțumiți de consistența înghețatei, se scobește ușor în mijlocul înghețatei și se adaugă, opțional, cele 2 lingurițe cu mixul de nuci și alune tocate grosier. Se introduce din nou vasul în aparat și se setează ”+Extras”.

    Cum ți se pare rețeta? Ai testat-o?

    5 / 5. Voturi: 1

    În aceeași categorie